Kom jij ons team versterken

Jouw carrière

Onze ambitie gaat ver en daarom zijn we regelmatig op zoek naar financieel professionals. Voor ons maakt het niet uit of jij sinds kort werkzaam bent binnen de branche of al jaren ervaring hebt. Wil jij je carrière een boost geven en aan de slag gaan voor één van onze opdrachtgevers? Dan is Plangroep Financiële Services misschien wel iets voor jou!

Zit je bij ons op kantoor of ben je in het veld aan de slag? Maakt niet uit, want je hoort erbij. We hebben respect voor elkaar. We zijn een diverse groep collega’s en dat wordt omarmd. We zijn betrokken, gastvrij en maken tijd voor elkaar. We zijn een team, waar jij als persoon een belangrijk onderdeel van uitmaakt.

Als jij ons komt versterken, ga je aan de slag bij een opdrachtgever. Tijdens deze opdracht krijg je persoonlijke en inhoudelijke begeleiding van onze fieldmanagers om jouw competenties en vaardigheden te ontwikkelen. Je bent natuurlijk wel onderdeel van ons team en daarom zien wij jou meerdere keren per jaar voor een bijeenkomst waar jij ook al jouw collega’s ontmoet. Dit doen we door leuke kennissessies te organiseren, ervaringen uit te delen en natuurlijk onder het genot van een drankje.

Waarom kies je voor ons?

  • Uiteenlopende opdrachten bij mooie opdrachtgevers
  • Persoonlijke en inhoudelijke begeleiding van onze fieldmanagers
  • Meerdere keren per jaar kennissessies waar jij jouw collega’s ontmoet

Vakgebieden

Service & Advies

Service & Advies

Jij bent servicegericht en wilt klanten écht graag helpen. Dit doe jij door de zakelijke of particuliere klant te informeren op het gebied van lenen, hypotheken, sparen of verzekeren. Jij bent het visitekaartje van het bedrijf en biedt uitstekende dienstverlening.

Financiering

Financiering

Je vindt het een uitdaging om voor een zakelijke klant een oplossing te bieden bij eenvoudige of complexe financieringsvraagstukken. Je werkt als financieringsspecialist op portefeuilles voor het MKB, Grootzakelijk, Handel Industrie Diensten en Food & Agri.

Hypotheken

Hypotheken

Een spannende beslissingen in het leven; het kopen van een huis. Als hypotheekprofessional analyseer, informeer en/of adviseer jij de zakelijke of particuliere klant op dit gebied.

Compliance

Compliance

Jij bent integer, analytisch sterk en weet risico’s goed in kaart te brengen. Je bent op de hoogte van de laatste wet -en regelgeving en begrijpt de noodzaak hiervan. Als compliance professional ga je aan de slag op het gebied van FEC, CDD, KYC en in kwaliteitsteams.

Overige vacatures

Overige vacatures

Staat de vacature die jij zoekt er niet tussen? Bekijk onze overige vacatures of stuur een open sollicitaties!
Meer weten over ons? Laten we samen een kop koffie drinken!

Wat vinden onze collega's

Seba Pinchetti
Medewerker Bijzonder Beheer
Rabobank

“Het volledige Plangroep Financiële Services team is een warme club mensen die bij verschillende opdrachtgevers werken. Ook al zien we elkaar niet zoveel het voelt als een fijne thuisbasis.”

Sarita van der Kaa
Financieel Adviseur
Rabobank

“Mede dankzij Plangroep Financiële Services heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen in rollen waar ik anders nooit in terecht was gekomen. Ondanks dat ik niet dagelijks met mijn PLANgroep collega’s werk is de betrokkenheid er niet minder om en is er altijd goed en warm contact.”

David Bennis
Agile/Scrum Project & Procesmanager
ABNAMRO

“Van Hypotheekacceptant naar Agile/Scrum Project & Manager. Mijn ambitie en visie is mede door Plangroep Financiële Services mogelijk gemaakt”

Richard van Driel
Specialist Zakelijk Financieren
Rabobank

“Het is afwisselend door de verschillende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers met steeds weer andere collega’s en klanten. Dat maakt het niet snel saai. Je kan meedenken bij de ontwikkeling van PLANgroep en daarvoor ook input leveren.