Deskundig, betrouwbaar en vol passie

Wie wij zijn

Wij, van PFS, helpen werkgevers door het leveren van diverse (maatwerk) oplossingen voor capaciteitsvraagstukken. Dit doen wij al ruim 15 jaar bij verschillende grote opdrachtgevers. Zo bieden we oplossingen voor flexibele capaciteit en ondersteunen we door het organiseren van diverse projecten o.a. op het gebied van datakwaliteit en preventief beheer.

Professionals

De financiële sector is volop in beweging. Toegenomen concurrentie, sterk veranderend consumentengedrag, technologische ontwikkelingen en aangescherpte wet- en regelgeving. En wij bewegen altijd mee. Onze professionals weten wat er speelt binnen de markt waardoor wij snel en effectief kunnen inspringen op eventuele veranderingen.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk verschillend, hebben hun eigen talenten, ambities en vaardigheden. Wat we allemaal gemeen hebben is de manier waarop we op onze opdracht aan de slag gaan. Deskundig, betrouwbaar en vol passie. Wil je ook onderdeel van ons team worden? Bekijk onze vacatures of neem direct contact met ons op!

Onderdeel van ons team worden?

Dit zijn wij

Veel van onze collega’s zijn werkzaam bij een opdrachtgever. Op ons kantoor in Utrecht zit het ‘office team’. Bestaande uit recruitment, sales- en office management en HR. Al onze collega’s zijn gespecialiseerd binnen de bancaire sector. De meerderheid heeft zelfs jaren bij één van de grootbanken gewerkt. Wij spreken dus vanuit ervaring en weten goed wat onze opdrachtgevers zoeken. Heb jij vragen of wil je gewoon een keer kennismaken? Neem dan gerust contact met één van ons op!

Goos Glazenburg Directeur
Afke van den Tweel Teamleider Recruitment
Afke van den Tweel
Teamleider Recruitment
Dorien Raaphorst Manager Business Support
Dorien Raaphorst
Manager Business Support
Handy Tims Recruiter
Isa Hoogeboom Recruiter
Djura Uitvlugt Recruiter
Rachel Liong A Kong Medewerker Business Support
Rachel Liong A Kong
Medewerker Business Support