Kwaliteit van dienstverlening

Wat wij doen

Ons vak is het oplossen van capaciteitsvraagstukken binnen de financiële dienstverlening voor opdrachtgevers. Dit doen we al ruim 15 jaar door het inzetten van onze professionals. Al onze professionals zijn vakmensen. We kennen het veld door en door en weten wat er speelt. We maken waar wat we beloven en zijn transparant. Dit betekent dat we ook nee durven zeggen als het moet. We zijn realisten en denken graag mee om tot een goed gestructureerde oplossing te komen.

De kwaliteit van onze dienstverlening is belangrijk. Onze professionals zijn dan ook mensen aan wie je echt iets hebt. We kijken naar hun competenties en kennen ze als persoon. Zo weten we onze professionals aan de juiste opdracht te koppelen. Daarnaast leiden we ze op en geven ze de ruimte om zich te ontwikkelen, zodat ze in hun werk kunnen excelleren.

Van ons kan je een goed gesprek verwachten, waarin we luisteren en begrijpen waar het over gaat. We zijn een laagdrempelige en persoonlijke organisatie die haar afspraken nakomt. We vinden het belangrijk dat klanten en kandidaten met een goed gevoel terugkijken op een gesprek met ons. Ook als blijkt dat we niks voor elkaar kunnen betekenen.

  • Onze professionals kennen de markt
  • Transparantie in aanpak en resultaat
  • Kwaliteit van dienstverlening

Waar wij goed in zijn

Detachering

Wanneer er een vraag is ontstaan voor (tijdelijke) capaciteit kunnen wij helpen bij de invulling hiervan. Wij zijn de verbindende factor tussen onze professionals en onze opdrachtgevers. Wij leveren snel en deskundige professionals die ondersteunen waar nodig. Onze professionals zijn op de hoogte van wat er speelt in de markt en hebben de benodigde kennis. Door onze ervaring hebben een we breed netwerk opgebouwd waardoor de juiste match snel te maken is. Dus, heb je een capaciteitsvraagstuk en ben je op zoek naar een ervaren professional? Neem dan eens contact met ons op om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Projecten

In de sterk veranderende bankensector neemt de behoefte aan projectondersteuning toe. Bij Plangroep Financiële Services kan je terecht voor professionele en gekwalificeerde extra capaciteit. Wij nemen de zorg uit handen door de werkzaamheden uit te voeren op basis van fixed price met harde garanties voor kwaliteit en datum van afronding. Wanneer je kiest voor onze hulp kies je voor kennis op het gebied van inhoud, cultuur en systemen. Wij zijn aantoonbaar effectief en efficiënt in onze werkwijze en aanpak.

Vroegtijdig preventief beheer

Het aantal klanten met een hypotheekachterstand groeit. Veelal duurt het te lang en is de schuld al zover opgelopen dat het problematisch wordt. Een pro-actieve klant- en oplossingsgerichte aanpak direct na het ontstaan van de betalingsachterstand is dan ook bepalend. Stel nu eens dat een vroeg signaal je helpt om deze problemen bij de consument te voorkomen. Wij bieden hiervoor een unieke oplossing gecreëerd welke zowel jou als de consument écht helpt.
Meer weten over ons? Laten we samen een kop koffie drinken!

Cases

Zorgplicht

Klanten benaderen in het kader van zorgplicht.

Opvang piek hypotheekaanvragen

Acceptatie en offerte verwerking van intermediairs hypotheek aanvragen.