Wat is een Wft-diploma en hoe behaal ik hem?
Verhalen van onze kenners

Lees het laatste nieuws, trends en tips

Filter
  • Onderwerp

Werkplezier
27 december 2023
Werk en Carrière

5 reflectievragen om je werkplezier te stimuleren

Het nieuwe jaar staat voor de deur, en dat betekent niet alleen oliebollen, champagne, en goede voornemens, maar ook een gloednieuwe kans om je carrière onder de loep te nemen. Ben je echt happy in je huidige job? Krijg je een glimlach van je dagelijkse taken, of voelt het eerder als een sleur? Bij PFS geloven we in werkplezier, en het is de hoogste tijd om te checken of jij nog steeds die sparkle voelt! Door deze 5 simpele vragen te beantwoorden, ontdek je vanzelf wat je van je huidige baan vindt.
Opkomende banen in 'FinTech'
19 december 2023
Finance

Dit zijn opkomende banen in ‘FinTech’

In de steeds veranderende wereld van de financiële dienstverlening is er een kleine revolutie aan de gang: Financiële Technologie, oftewel FinTech. Deze veranderingen bieden niet alleen nieuwe carrièremogelijkheden, maar vragen ook om specifieke vaardigheden die aansluiten bij de moderne behoeften van de financiële wereld. Laten we eens kijken naar een aantal opkomende banen in FinTech en ontdek welke vaardigheden je nodig hebt.
Het belang van soft skills in de IT-wereld
13 december 2023
Data & Informatie

Het belang van soft skills in de IT-wereld van de overheid

Techniek en kennis zijn twee aspecten die makkelijk aan elkaar gekoppeld worden. Maar wat als we je vertellen dat er een andere cruciale factor is die het verschil maakt tussen succes en stagnatie in je carrière? Het draait voor een steeds groter deel om soft skills – de vaardigheden die te maken hebben met interpersoonlijke communicatie, samenwerking en het begrijpen van de behoeften van stakeholders.
5 december 2023
Data & Informatie

Van werknemer naar zzp’er in de IT: hoe begin je?

Als IT-professional heb je wellicht al enige tijd nagedacht over het idee om zelfstandige te worden en als zzp'er aan de slag te gaan. Dit kan een opwindende en lonende stap zijn in je carrière, maar het kan ook ingewikkeld lijken als je niet weet waar je moet beginnen. In deze blog kijken we naar enkele belangrijke stappen om te overwegen als je overweegt om als zzp'er in de IT aan de slag te gaan.
Wat is een Wft-diploma en hoe behaal ik hem?
28 november 2023
Finance

Wat is een Wft-diploma en hoe behaal ik hem?

Werken in ‘finance’ biedt op voorhand een hoop carrièremogelijkheden. Je hebt vaak de mogelijkheid om door te groeien binnen een organisatie en je te specialiseren in een onderdeel dat jou goed ligt. Maar wat is de sleutel tot het betreden van deze boeiende wereld? Het antwoord is simpel: een Wft-diploma.
De toekomst van interim digital experts in Nederland
28 november 2023
Marketing & Communicatie

De toekomst van interim digital experts in Nederland

Als interim digital expert in Nederland is het essentieel om op de hoogte te blijven van de evoluerende digitale landschappen en zakelijke behoeften. Laten we eens kijken naar enkele belangrijke overwegingen voor jouw toekomst als interim digital expert in Nederland.
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars