Wat is een Wft-diploma en hoe behaal ik hem?
Verhalen van onze kenners

Lees het laatste nieuws, trends en tips

Filter
  • Onderwerp

Steeds meer sneakers en jeans op kantoor
27 maart 2024
Werk en Carrière

Steeds meer sneakers en hoodies op kantoor

Het kantooruniform is drastisch aan het veranderen, vooral sinds de opkomst van thuiswerken tijdens de pandemie. Steeds meer bedrijven omarmen een informele kledingstijl, met spijkerbroeken en sneakers die steeds vaker te zien zijn, zelfs in sectoren zoals het bankwezen en consultancy.
open data
22 maart 2024
Data & Informatie

Wat open data voor gemeenten kan betekenen

Lokale overheid is steeds meer bezig met open data. Maar wat is open data eigenlijk en welk belang hebben gemeenten erbij? En wat is het verschil tussen open data en open source?
Meer dan helft van Nederlanders doet aan thuiswerken
15 maart 2024
Werk en Carrière

Meer dan helft van Nederlanders doet aan thuiswerken

In 2023 heeft thuiswerken een ongekende vlucht genomen in Nederland, met meer dan 5 miljoen mensen die regelmatig of soms vanuit huis werkten. Dat is ruim de helft van alle werknemers.
Waarom ‘de cloud’ een uitdaging is voor gemeenten
14 maart 2024
Data & Informatie

Waarom ‘de cloud’ een uitdaging is voor gemeenten

De opkomst van cloud computing heeft de manier waarop organisaties gegevens opslaan en beheren drastisch veranderd. Voor gemeenten brengt de overstap naar de cloud echter een aantal unieke uitdagingen met zich mee.
11 maart 2024
Werk en Carrière

Wisselen van opdracht bij detachering: hoe werkt het?

Overweeg je om op basis van detachering te gaan werken of ben je net als starter gedetacheerd? Dan ben je wellicht benieuwd hoe je kunt wisselen van opdracht of hoe dit doorgaans werkt.
finance
8 maart 2024
Finance

Hoe blijf je bij in de wereld van Finance?

Om bij te blijven in de wereld van Finance en je werk goed te kunnen blijven doen, is het verstandig om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Natuurlijk kun je investeren in de aanschaf van boeken of het volgen van opleidingen, maar er zijn ook snellere en minder kostbare manieren om jezelf te voorzien van actuele en relevante informatie.
Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

PFS en Digitallstars gaan samen verder als Digitallstars